ARATĂ CĂ POȚI SCHIMBA LUMEA LINIE CU LINIE! PARTICIPĂ LA CODE KIDS FEST 2020!

Acasă / news / ARATĂ CĂ POȚI SCHIMBA LUMEA LINIE CU LINIE! PARTICIPĂ LA CODE KIDS FEST 2020!

Au făcut primii pași în programare, au învățat, au aprofundat și acum sunt gata să ne arate că pot schimba lumea linie cu linie! Copiii de gimnaziu, cu vârste între 10 și 14 ani sunt invitați să participe la CODE KIDS FEST 2020 – Târgul Național de Știință și Tehnologie pentru Copii, ce va avea loc pe 3 și 4 decembrie, în format online.

Copiii pasionați de programare, tehnologie și robotică vor să aibă cui arăta rezultatele muncii lor și să fie apreciați pentru asta. Iar noi le dăm ocazia să apară pe o scenă virtuală unde să-și prezinte proiectele în fața unui juriu cool, care va puncta ideile inovative, tehnica, complexitatea și creativitatea, și va duce pe culmile succesului echipa cea mai tare!

Cu toții vor fi încurajați să-și urmeze visurile! Vor cunoaște oameni care împart aceeași pasiune cu ei și vor face schimb de super experiențe, care să-i ajute să se dezvolte, nu doar profesional, ci și personal.

CODE KIDS FEST 2020 – Târgul Național de Știință și Tehnologie pentru Copii se află la prima ediție și își propune să îi pregătească pe juniori pentru meserii precum programatori, ingineri IT, informaticieni și game developers. Totodată, festivalul de știință și tehnologie îi provoacă să rezolve prin teme digitale probleme din comunitate!

CODE KIDS FEST 2020 este de fapt o finală la care iau parte câștigătorii Târgurilor Regionale din cadrul proiectului Code Kids, dar care reunește și inițiative TECH din afara acestuia. Echipele care au înscris cele mai bune proiecte se întrec între ele într-o competiție amicală în care nu atât cine câștigă premiul cel mare e cel mai important lucru, ci mândria și bucuria copiilor de a-și vedea proiectul dus la bun sfârșit.

Târgul de Știință și Tehnologie pentru Copii este locul unde nu sărbătorim doar o finală națională a unui proiect, ci ne dorim să fie acel eveniment la care orice copil din ciclul gimnazial, pasionat de coding, să-și dorească să participe – în competiție sau în afara ei.

Înscrie în concurs proiectul echipei tale! Sau vino să-ți susții prietenul, copilul sau elevul!

Citește regulamentul și află cum poți ajunge la CODE KIDS FEST 2020!

 

 

Lasă un comentariu