Copiii pasionați de coding au fost premiați la Gala Dezvoltării Durabile 2021!

Acasă / news / Copiii pasionați de coding au fost premiați la Gala Dezvoltării Durabile 2021!

Noul an abia a sosit, dar știm cu siguranță că 2022 este momentul în care pasiunea pentru tehnologie a copiilor din mediul rural și mic urban va străluci.

Efortul despus de bibliotecari împreună cu ceilalți coordonatori ai cluburilor de programare, spriinul oferit de parteneri și suporteri, implicarea părinților și curajul tinerilor programatori de a-și rescrie viitorul cu ajutorul educației IT sunt elementele care au contribuit la nominalizarea și câștigarea unui premiu în cadrul Galei Dezvoltării Durabile.

Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă (DDD) din cadrul Secretariatului General al Guvernului a căutat campionii dezvoltării durabile în domeniul educației și în anul 2021. În cadrul acestei ediții a competiției naționale adresate organizațiilor, proiectul CODE Kids a reușit să câștige mențiunea la categoria Digital, care servește ca o dovadă a faptului că, împreună, ajutăm tinerii programatori să schimbe lumea linie cu linie.

CODE Kids reușește să rescrie viitorul copiilor numai cu implicarea dumneavoastră, dragi biblioteci publice, coordonatori de cluburi, voluntari, coderi pasionați de educație IT și alumni. Iar cu sprijinul părinților, suporterilor, partenerilor și a comunităților locale reușim să ducem mai departe acest proiect și să inovăm educația digitală. Felicitări pentru tot ceea ce faceți!

Lasă un comentariu