Programatorii CODE Kids pe podiumul SuperCoders 2021!

Acasă / news / Programatorii CODE Kids pe podiumul SuperCoders 2021!

Pasiunea pentru tehnologie începe la CODE Kids, dar continuă și în afara activităților din cadrul cluburilor noastre gratuite de programare. Dovada sunt chiar cei peste 80 de coderi pasionați de tehnologie și robotică, care au aplicat la a VIII-a ediție a concursului extern SuperCoders.

La ediția SuperCoders din anul 2021 s-au înscris aproximativ 85 de copii pasionați de tehnologie și robotică, din cadrul cluburilor CODE Kids. Competiția organizată anual presupune realizarea unei povești în Scratch, pornind de la o temă dată. Anul acesta, coderii noștri au avut ocazia de a călători prin Univers și, punându-și la încercare spiritul creativ, au reușit să realizeze cu viteza luminii unele dintre cele mai interesante povești.

Efortul lor nu a a fost în zadar!

Programatorii CODE Kids România au reușit să se facă remarcați și, dintr-un total de 370 de coderi din toate colțurile țării care s-au înscris la Concursul Național SuperCoders 2021, coderii din cluburile noastre gratuite de programare au reușit să ocupe șase poziții în clasamentul câștigător. Împreună, toți cei șase câtigători din cadrul cluburilor noastre au câștigat un loc în cadrul Academiei Online, care este un modul avansat pentru o perioadă de 12 săptămâni, unde coderii vor învăța noțiuni de programare din JavaScript.

Lasă un comentariu