Două zile de inovație, cu invitați speciali, la CODE Kids FEST 2021

Acasă / news / Două zile de inovație, cu invitați speciali, la CODE Kids FEST 2021

Târgul Național de Știință și Tehnologie pentru Copii se află la a doua ediție și este o finală, la care iau parte câștigătorii Târgurilor Regionale din cadrul proiectului CODE Kids – Programează viitorul comunității tale, dar care reunește și inițiative TECH / STEM din afara acestuia. 

Cunoștințele digitale îi pregătesc pe cei mici pentru meseriile viitorului

Copiii își expun spiritul inovativ cu ajutorul proiectelor la care au lucrat de-a lungul anului 2021, descoperă noi tehnici și leagă prietenii interacționând cu ceilalți concurenți, se implică în ateliere interesante și, totodată, primesc premiul mult dorit: aprecierea efortului depus.

Echipele participante la CODE Kids FEST 2021

Vezi agenda CODE Kids FEST 2021

Te așteaptă două zile pline de proiecte inovative, curiozități despre tehnologie și ateliere interactive!

Pe 7 decembrie vei face cunoștință cu toate echipele participante la CODE Kids FEST 2021 și vei vedea cum poți transforma pasiunea pentru programare într-o carieră.

Pe 8 decembrie vom discuta despre fetele care își fac visurile realitate în domeniul STEAM, vom participa la ateliere interactive susținute de partenerii noștri și vom premia câștigătorii CODE Kids Fest 2021.

Hai alături de noi!

 

Partener Principal: Societe Generale Global Solution Centre

Parteneri: Romanian American Foundation, CEZ Vânzare, Institutul Aspen, Simplon România, Essensys, GameloftInnovation Labs, Girl Up Romania, Asociația Măgurele Science Park

Parteneri media: Radio România Cultural, Agerpres, Hotnews, Stiri.ONG, start-up.ro

Lasă un comentariu