GRATUIT: REDIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT COPIILOR CARE VOR SĂ SCHIMBE LUMEA LINIE CU LINIE

Acasă / news / GRATUIT: REDIRECȚIONEAZĂ 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT COPIILOR CARE VOR SĂ SCHIMBE LUMEA LINIE CU LINIE

Dacă ești o societate comercială sau ai o microîntreprindere poți direcționa 20% din impozit prin sponsorizare pentru a susține #educațiadigitală! Ajută-i pe micii programatori să schimbe lumea linie cu linie! Nu te costă nimic!

donează 20% pentru educația digitală

PENTRU CINE VEI DIRECȚIONA 20% ?

Pentru 3500 de copii din mediul rural și urban mic, parte din programul CODE Kids România. Împreună, ei au scris peste 4 milioane de linii de cod. Fondurile de la tine ne vor ajuta să dublăm aceste numere în următorii 3 ani.

DE CE PENTRU COPIII DIN MEDIUL RURAL? 

Pentru că aproape 50% dintre ei nu reușesc să ia nota 5 la Evaluarea Națională, la matematică. Dar devenind membri CODE Kids ei se transformă din consumatori de entertainment pe internet, în creatori de conținut digital.

CU CE REZULTATE? Studiile pe care Fundația Progress le-a făcut între 2017 și 2019 arată că elevii care au parcurs cei doi ani de programare, de la biblioteca publică locală au obținut note mai bune la examenul de final din clasa a VIII-a decât alți elevi care nu au fost înscriși în proiectul CODE Kids.

Copiii de 10-14 ani din cluburile de coding contribuie la dezvoltarea competențelor digitale, necesare în prezent dar, mai ales în viitor, și deschid o fereastră către explorarea lumii IT cu toate oportunitățile sale de învățare.

AFLĂ CARE SUNT VISURILE LOR ȘI AJUTĂ-I SĂ ȘI LE ÎNDEPLINEASCĂ! DIRECȚIONEAZĂ, GRATUIT 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT CĂTRE FUNDAȚIA PROGRESS!

 

De 4 ani, Fundația Progress rescrie viitorul copiilor. TU ne poți ajuta să continuăm!

Lasă un comentariu