VOTEAZĂ CODE Kids la Emerging Europe Awards 2022, până la 31 mai 2022!

Acasă / news / VOTEAZĂ CODE Kids la Emerging Europe Awards 2022, până la 31 mai 2022!

Am aplicat cu programul CODE Kids – Programează viitorul communității tale la Premiile Europei Emergente 2022, la CATEGORIA: Inițiativa educațională a anului pentru viitor și suntem selecționați în top III inițiative de succes menite să îmbunătățească educația și învățarea pe tot parcursul vieții în era digitală. Avem nevoie de votul tău pentru a câștiga! Vrem să arătăm tuturor țărilor europene impactul major pe care cluburile de programare, desfășurate gratuit în biblioteci publice și centre comunitare, îl au în educația digitală și STEM a copiilor de gimnaziu, de la țară și din orașe mici, de pe teritorul României și al Republicii Moldova.

Fie că ești un membru CODE Kids, coordonator, bibliotecar, ambasador, alumn, voluntar, primar, partener, finanțator sau un simpatizant al activităților desfășurate de noi, apasă butonul, urmează pașii și înregistrează votul, până la data de 31 mai 2022!

 


Premiile Emerging Europe Awards, parte a programului Future of Emerging Europe, reprezintă o celebrare anuală a realizărilor din regiune în materie de durabilitate, inovare și antreprenoriat.

Premiile sunt concepute pentru a prezenta și a recunoaște inițiativele de creștere remarcabile din regiune, precum și activitatea progresistă a organizațiilor și persoanelor, inclusiv a liderilor mondiali care au contribuit la succesul regiunii. Misiunea programului este de a promova creșterea socială, economică și democratică în 23 de țări din Europa Centrală și de Est, Europa de Sud-Est și în Caucazul de Sud.

VOTEAZĂ CODE Kids! Împreună #rescriemviitorulcopiilor

Lasă un comentariu